Introductie workshop Sedona Methode

Wat houdt deze introductie-cursus in?

In tegenstelling tot wat velen geloven. Loslaten is echt HEEL GEMAKKELIJK!

 

Opzet: De Sedona Methode cursussen zijn als volgt opgezet:

 

Ochtend:

Van 11.30 tot 13.00 hr. worden de basis-principes van het loslaten doorgenomen. Dit is een noodzakelijk onderdeel voor iedereen die nieuw is en de Sedona Methode wil leren kennen. Nadruk ligt hier op de uitleg. U doet de eerste oefeningen en u raakt vertrouwd met de beginselen van het loslaten en de begrippen. U leert direct al negatieve gedachten, negatieve gevoelens en ongewenste lichamelijke sensaties (zoals pijn, vermoeidheid etc.) hier en nu los te laten. Ook het gemak waarmee je kan loslaten is direct te ervaren. Moeiteloosheid is een wezenlijk  kenmerk van deze methode.

 

De beperkende overtuiging dat loslaten moeilijk is, verdwijnt tijdens het oefenen.

 

Van ongeveer 13.15 tot 14.00 hr. is er een lunchpauze. U kunt zelf iets meebrengen en dit in de praktijk nuttigen. Tijdens de cursus zorgen wij voor koffie, thee, sap, water en iets te knabbelen.

 

Middag: Iedereen kan zijn (ingeslapen) natuurlijke vermogen om los te laten verlevendigen en verdiepen.

 

Van ongeveer 14.00 tot 17.15 hr. oefenen we met verschillende vormen van de Sedona Methode, zodat er meer vaardigheid ontstaat in het loslaten. Lichamelijk: Er ontstaat  een toenemende ontspanning. Geestelijk: Het wordt stiller in je hoofd, gedachten worden minder dwingend. Het denken wordt rustiger en staat minder op de voorgrond. Vaak zijn er ook momenten waarop het denken helemaal wegvalt. Je ervaart dan je natuurlijke “achtergrond-stilte”. Er is bewustzijn, maar even geen inhoud zoals gedachten of emoties. Anders gezegd: Je bent heel wakker maar je aandacht is niet ergens op gericht. Het zijn vooral deze stilte-momenten waarop genezingsprocessen de ruimte krijgen.

 

Afwisselend werkt de coach met groeps-releases en met individuele deelnemers om het proces van loslaten te demonstreren. Aan het eind van de middag kunt u de methode zelfstandig toepassen en er thuis of op het werk mee aan de slag.

 

NB. Deze (mid)-dagen zijn tevens open voor allen die al eerder een cursus volgden in loslaten. Ze zijn heel geschikt om zo inzicht en vaardigheid verder te verdiepen. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen en het delen van ervaringen, of het inbrengen van specifieke situaties of problemen waar het loslaten op toegepast kan worden . Je zult merken dat je spelenderwijs je aandacht meer richt op het loslaten zelf en steeds minder op de inhoud van je probleem, klacht of situatie.  Mede hierdoor ontstaat een ontspannen en ongedwongen sfeer.

 

Locatie

Rhenen
Binnenweg 1
3911XD Rhenen


Cursus-Kosten: Kosten staan bij de cursusdata verder naar onderen

Opgave: Klik op inschrijven bij de juiste datum hieronder.

Bij het invullen van het formulier betaal je direct via iDEAL.

Cursus data